4. sezona turske sapunice: uz ulogu Hurem ide depresija i rak dojke


Topkapi Sarai (Izvor: Wikipedia)

Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 10.09.2013.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

4. sezona turske sapunice: uz ulogu Hurem ide depresija i rak dojke

Jesu li interesantnije intri­ge na Sulejmanovu dvoru ili  ono što se  događa u stvarnosti  iza kamera najskuplje turske serije u povijesti? Od jučer  hrvatski gledatelji  na RTL-u  mogu pratiti nastavak treće sezone „Sulejmana Veličanstvenog“ dok   u Turskoj  ovih dana kreće prikazivanje četvrte sezone.

Ono što je u trećoj sezoni obi­lježilo  seriju, ali i uzburkalo  javnost, odlazak je glumice Meryem Uzerli koja je igrala Hu­rem. U seriji će biti prikazan nje­zin odlazak na smrtonosni put, no s njega će se čudom vratiti u finalnoj epizodi treće sezone. I to puno starija! Hurem će, naime, u novoj, četvrtoj sezoni igrati 48-godišnja Vahide Gordum.

A ništa manje od scenarija nije bila intrigantna stvarnost, sve  ono što se događalo s glumicama koje nose glavnu žensku ulogu Hurem, jedine zakonite supruge Sulejmana Veličanstvenog.

 

Dobiti ulogu u  seriji "Sulejman Veličan­stveni" - najjačem izvoznom TV proizvo­du sa scenarijem utemeljenim na slavnoj povijesti zemlje koja danas ima 75 milijuna stanovnika – svakoj  glumici jamči slavu i uspjeh. Mislila je to i  28-godišnja glumica Meryem Uzerli kada se iz Njemačke preselila u Ista­nbul kako bi se pripremila za ulogu Hurem. A isto je mislila i 48-godišnja Vahide Gordum kada je zamijenila Meryem Uzerli.

No, u paketu sa slavom i uspjehom došla je i nesreća. Nakon što je izbezumljena od napornog snimanja i po­dređenog položaja u odno­su na kolegu Halita Ergenca doživjela burnout i završila na psihijatrijskom liječenju u Berlinu, dozna­la je da je trudna, a njezin ju je zaručnik ostavio.

U seriji je njenu ulogu preuzela  Vahide Gordum,  renomirana kaza­lišna i televizijska glumica, koja je 2007.  i  2008. progla­šena  turskom glumicom godine.

I njoj je sad uloga Hurem "donijela"  probleme. Rastala se od supruga a karijera joj se „trese“. Gordum se gledateljima  ne sviđa jer je „prestara“. Ljutiti zbog zamjene,  gledatelji su foru­me zatrpali komentarima u kojima ističu da Vahide nije ni blizu lijepa kao 19 godina mlađa Meryem i da zbog "ružnih i starih" Hurem i Sulejmana, koji su i po scenariju u četvrtoj sezoni stariji deset godina, ne na­mjeravaju pratiti novu sezonu.

Ali Vahide Gordum  je navikla na velike životne borbe. Prije 2 godine je oboljela od raka dojke i nakon 6 mjeseci kemoterapije uspješno pobijedila tu opaku bolest. To se događalo 2011. godine tijekom snimanja serije "Dala sam joj ime Feriha" zbog čega se morala povući sa seta.FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.