Sve je u redu iako je danas petak&13!


Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 13.09.2013.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Sve je u redu iako je danas petak&13!

Ne budite  praznovjerni i ne živite u strahu jer time propuštate sve one lijepe stvari koje vas čekaju!  Basler osiguranje Zagreb  kao i sve članice švicarskog koncerna Baloise Group imaju tradiciju  obilježavaju Dan sigurnosti  upravo na petak&13!.

 

Evo nekoliko događanja organiziranih tijekom proteklih petaka&13.  a sve pod sloganom „Neka petak trinaesti bude tvoj sretan dan“

  • Basler Njemačka za svoje je klijente i zaposlenike organizirao kviz znanja te ih nagradio brojnim vrijednim nagradama.
  • Baloise Luksemburg je organizirao edukativne radionice o ravnoteži duha i tijela, kao i o autogenom treningu, masažama, refleksologiji, pilatesu, zdravom kuhanju i  zdravom načinu života općenito.
  • Basler Austrija posvetio se sigurnosti djece te osnovnoškolce opskrbio svjetlećim prslucima, a sve kako bi mališani mogli sigurno i bezbrižno uživati u vožnji bicikla ili na koturaljkama.
  • Švicarski Basler petak trinaesti je obilježio kampanjom „Kristalna vidljivost u automobilima“. Baslerovi  su zaposlenici volontirali na benzinskim postajama diljem zemlje te čistili vjetrobranska stakla na automobilima. Vozačima su dijelili  krpe za čišćenje stakala, izrađene od posebnog nano materijala, te karticu s brojevima najvažnijih hitnih službi. Zapaženo je bilo kreativno i inovativno rješenje  - brojevi hitnih službi aplicirani  na crvene jabuke  s porukom  kako je vrlo jednostavno spojiti zdravlje i sigurnost.
  • Basler osiguranje Zagreb u suradnji s poznatom hrvatskom pjevačicom Lanom Jurčević pokrenulo je kampanju „Jednostavno sigurni ljeti u prometu“ tijekom koje su pozivali           vozače na pojačani oprez prilikom uključivanja u promet i prestrojavanja, a posebice na povećanu opasnost oduzimanja prednosti prolaska motociklistima.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.