Najbolja liječnica Aida Jelaska, najbolja m.sestra Marija Brala


Aida Jelaska, liječnica obiteljske medicine iz Zagreba

Autor/Izvor: hina

Objavljeno: 6.02.2014.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Najbolja liječnica Aida Jelaska, najbolja m.sestra Marija Brala

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP) dodijelila priznanja za najbolju liječnicu i najbolju medicinsku sestru u 2013. godini

 

Aida Jelaska, liječnica obiteljske medicine iz Zagreba i Marija Brala, medicinska sestra s Odjela za hematologiju Opće bolnice Zadar, najbolje su zdravstvene djelatnice za 2013. po izboru Udruge hrvatskih pacijenata (UHP). 

U povodu Svjetskog dana bolesnika, 11. veljače, Udruga hrvatskih pacijenata već 8. godinu za redom dodjeljuje zahvalnicu najsestri i najliječniku za njihov predani rad, humanost i stalnu dostupnost pacijentima. Najliječnika i najmedicinsku sestru predlažu i biraju pacijenti, a odabir se potvrđuje i ocjenama kolega iz struke.

 

Najliječnika i najsestru mogu predlagati svi hrvatski građani poštom, mailom ili telefonom na adresu Udruge hrvatskih pacijenata, Kopernikova 3, Zagreb.

 

Cilj ovog priznanja je poticanje društva na više solidarnosti, humanosti, plemenitosti i zahvalnosti te isticanje pojedinaca u zdravstvenom sustavu koji rade na dobrobit bolesnika.

 

Ministar zdravlja Rajko Ostojić zahvalio je Udruzi pacijenata na pozitivnoj inicijativi i čestitao dobitnicama priznanja koje "dan i noć brinu o svojim pacijentima".

 

Foto/Najbolja liječnica za 2013. po izboru Udruge hrvatskih pacijenata (UHP):

Aida Jelaska, dr. med., liječnik obiteljske medicine i akupunkturolog, predavač Aroma akademije, član HDZE Hrvatskog društva zdravstvenih ekologa, Dom zdravlja Medveščak, Zagreb, Laginjina 16/1,

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.