Kako pripremiti 3 vrste sushija - hosomaki, uramaki i nigiri?


BinimotoSushi chef Alen Košćak

Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 5.12.2014.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Kako pripremiti 3 vrste sushija - hosomaki, uramaki i nigiri?

Binimoto Party Set donosi gastronomski simbol Japana u domove Zagrepčana

 

Sushi je gastronomski simbol Japana, delicija koju mnogi smatraju najzdravijom i najukusnijom hranom na svijetu. Kako pripremiti tri vrste sushija - hosomaki, uramaki i nigiri – imali smo prilike vidjeti jučer u BinimotoSushiju na Radničkoj 43, iz ruku  chefa Alena Košćaka.  BinimotoSushi je, naime, predstavio novu ponudu– Binimoto Party Setove, koji se mogu naručiti „za van“. Riječ je o posebno osmišljenim setovima koji se sastoje od 60, odnosno 67 komada različitih vrsta sushija, uz dodatke soja umaka i wasabija.

 

„Nakon godine dana poslovanja u Zagrebu prepoznali smo želju naših vjernih gostiju koji u sushiju žele uživati i u vlastitom domu ili na zabavama koje organiziraju za obitelj, prijatelje i poslovne partnere. Iz tog smo razloga osmislili dva cjenovno prihvatljiva Party Seta koja sada mogu naručiti za van, a mi ćemo im ih dostaviti na željenu lokaciju spremne za serviranje“ – izjavio je Davor Bienenfeld, vlasnik BinimotoSushija.

 

Koncept BinomotoSushija spaja dva, na prvi pogled, suprotna koncepta – zdravu i brzu prehranu – s ciljem da svima koji zbog poslovnih i privatnih obveza nemaju mnogo vremena omogući zdrav i istovremeno ukusan obrok.  Osim Binimoto Party Setova predstavljena je i ponuda gotovih toplih azijskih jela:  

  • Ramen* - kineski rezanci u krepkom temeljcu od svinjetine i piletine, servirani s pečenom svinjetinom, enoki gljivama, mladim lukom te kuhanim jajem.
  • Pileća juha s povrćem, kineskim rezancima i pilećim mesom, začinjena sojom, mirinom i koncentratom dashi,
  • Pad thai - rižini rezanci iz woka sa stirfry piletinom, povrćem i sojinim klicama, začinjeni umakom pad thai i kikirikijem.

BinimotoSushi prvi je hrvatski lanac take away i dostave sushija, pripremljenog od visokokvalitetnih namirnica strogo kontroliranog podrijetla i u najstrožim higijenskim uvjetima.

 

*NAŠA PREPORUKA: RAMEN JE JUŠNO AZIJSKO JELO ZGODNO ZA ONE KONZERVATIVNIJE JELCE, KOJI SE TEK UPOZNAJU S AZIJSKOM KUHINJOM. ODUŠEVITI ĆE SVE ONE KOJI VOLE DOMAĆU HLADETINU, SLIČNOG JE OKUSA ALI DRUGAČIJE KONZISTENCIJE. I... MOŽETE GA KOMOTNO JESTI ŽLICOM!

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.