Pokazati svoje zdrave navike i biti motivator drugima-Briši Granice!


www.brisemogranice.com

Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 1.06.2015.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    

Pokazati svoje zdrave navike i biti motivator drugima-Briši Granice!

Putem hashtaga #brisemogranice podijeli svoje fotke, video uratke i motivacijske poruke!

 

Bilo da se radi o promjeni stila života ili ustrajanju u življenju zdravim načinom, ovo je definitivno projekt kojem se trebamo priključiti! Pokaži svoje zdrave navike tako da na društvenim mrežama (Instagram, Twitter, Facebook) objavljuješ svoje fotke, video uratke i motivacijske poruke uz hashtag #brisemogranice i tako motiviraš druge!

Priključi se!  Budi dio pokreta kojim motiviraš zajednicu, a sebe činiš boljom i zadovoljnijom osobom brisanjem vlastitih granica.
 

Pokret 'Brišemo Granice' inicijativa je Polleo Sporta kojom se želi motivirati pojedince na brisanje vlastitih granicam, bilo da se radi o promjeni stila života ili ustrajanju u življenju zdravim načinom.

Za svakog tko se priključi pokretu na društvenim mrežama, Polleo Sport donira 1kn za Zakladu Paraolimpijac kojom želi dati doprinos ljudima koji su prvaci, osvajači paraolimpijskih medalja, pravi uzori i pobjednici  u životu. Za njih granice ne postoje!

Uz ovu aktivnost, donirati možeš i kupnjom motivacijske narukvice 'Brišemo granice' po cijeni od 15k n a sva zarada od prodaje donira se zakladi.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.