26.11.2015. edukacija: „EU fondovi u sektoru zdravstva"


www.uep.hr

Autor/Izvor: UEP

Objavljeno: 12.11.2015.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

26.11.2015. edukacija: „EU fondovi u sektoru zdravstva"

Edukacija će se održati 26. studenoga 2015. godine u Zagrebu, u Almeria Centru, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, s početkom u 9:30 sati.

 

Cilj edukacije je predstaviti fondove i programe EU i natječaje putem kojih je moguće financirati projekte iz sektora zdravstva. Tijekom edukacije prikazat ćemo koji su uvjeti za sudjelovanje u istima te koliki su iznosi bespovratnih sredstava na raspolaganju, a sve s naglaskom na financijsku perspektivu 2014. – 2020.

Polaznicima ćemo dati konkretne savjete kako krenuti u razvoj njihovih projektnih ideja, ukazati im jesu li njihovi projekti prihvatljivi za prijavu i iz kojeg instrumenta, dati smjernice o tome kako se priprema projektna dokumentacija te pokazati na što trebaju paziti prilikom pripreme dokumentacije.

 

Sadržaj edukacije obuhvatit će prikaz i objašnjenje svih relevantnih informacija o dobivanju bespovratnih sredstava u sektoru zdravstva prema posebnoj metodologiji koja je karakteristična za fondove EU.

 

Edukacija je namijenjena:

– Organizacijama iz zdravstvenog sektora

– Malim i srednjim poduzećima koja planiraju pripremati projekte za natječaje u sektoru zdravstva

– Potpornim organizacijama

– Krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije

– Svim tijelima javne vlasti

– Jedinicama lokalne i područne samouprave

– Konzultantima koji će raditi na pripremi projektnih prijedloga

– Udrugama, medijima i drugim zainteresiranim organizacijama i pojedincima

 

Edukaciju će voditi gđa Ariana Vela i gđa Ivana Jurišić  iz tvrtke EU PROJEKTI.

 

Cijena edukacije iznosi 1.380,00 Kn po osobi plativo temeljem računa za predujam izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni dostava i analiza projektnih obrazaca, održavanje edukacije i predavanja uz pripadajuće pauze za kavu i ručak, materijali u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije, parking te 15% popusta na druge edukacije u organizaciji Učilišta. Polaznicima iz iste organizacije i redovitim klijentima odobravamo dodatnih 15% popusta.

 

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju na e-mail adresu: info@uep.hr. Nakon primljenog računa za predujam (predračun), a najkasnije do 25. studenoga 2015. potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja „Za edukaciju“ i poziv na broj predračuna.

 

Za rane prijave do 13. studenoga 2015., uz uplatu do 14. studenoga 2015., odobravamo 15% popusta, kao i za naše redovite klijente i polaznike edukacija. Polaznicima iz iste organizacije odobravamo dodatnih 15% popusta.

 

Edukacija će se održati 26. studenoga 2015. godine u Zagrebu, u Almeria Centru, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, s početkom u 9:30 sati

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.