*Želim ti sretnu novu godinu!


Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 30.12.2015.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

*Želim ti sretnu novu godinu!

„Želim ti sretnu novu godinu! To znači da smiješ u traganju za srećom i na mene računati! Smiješ me smatrati prijateljem. Trudit ću se da u novoj godini ne učinim ništa zbog čega bi bio žalostan. Budi sretan. Neka ti je nova godina trajno nova, neka ne ostare nadanja i želje. Neka ne zastari hrabrost i ljubav.

 

I prije godinu dana stajao si pun nade i radosnog iščekivanja pred godinom koja je upravo prošla!

I prije godinu dana želio si mnogima da im godina bude sretna!

Vjeruj da te riječi i takve želje nisu isprazne i da ima sigurno puno toga što je u toj godini koja je minula bilo dobro.

 

Neka ti ova godina u koju stupamo bude n o v a! Ne želim da zaboraviš na vrijeme koje je iza tebe. Onda bi zaboravio i na sebe i na svoje korijene. Zato ako želiš temelje za sretnu novu godinu, zahvaljuj najprije za sve što si primio u godini koja je upravo prošla.Tek zahvalan za proteklu godinu možeš pošteno i iskreno željeti sebi i drugima oko sebe sreću za godinu koja nastupa.

 

Trebat će ti puno vjere i snage. Trebat će ti povjerenja u ljude i ustrajnosti u dobru. Trebat će ti ljubavi…“

 

 

*Izvor: fra Zvjezdan Linić (Svilno 01.02.1941 – Samobor 07.12.2013.) hrvatski katolički svećenik, franjevac,  utemeljitelj Kuću susreta Tabor u Samoboru,  koju je u potrazi za podrškom godišnje pohodilo i do 25.000 ljudi. Fra Zvjezdan je bio i redoviti kolumnist Večernjeg lista te autor i suradnik na mnogim projektima duhovnih izdanja

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.