20. 05. u Zagrebu: INCA (INclusive INtroduction of INtegrated CAre)


projekt i radionica INclusive INtroduction of INtegrated CAre

Autor/Izvor: SUPRA, Izvor: HZZO

Objavljeno: 18.05.2016.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    

20. 05. u Zagrebu: INCA (INclusive INtroduction of INtegrated CAre)

Europski projekt INCA (INclusive INtroduction of INtegrated CAre) ima cilj, učiniti dostupnijim socijalne i zdravstvene usluge, odnosno povezati socijalne i zdravstvene usluge kroz umrežavanje pružatelja ovih usluga. Od 2014. godine u INCA-i sudjeluje i HZZO.

INCA u središte pozornosti stavlja pacijenta, stvarajući oko njega personaliziranu mrežu zdravstvenih i socijalnih dionika (liječnici obiteljske medicine, liječnici specijalisti, skrbnici, socijalni radnici, volonteri,…) te na taj način omogućava pacijentu direktnu komunikaciju sa profesionalcima koji skrbe o njemu. INCA nudi inovativno rješenje za upravljanje svim izazovima zdravstvenog sustava.

Predviđeno vrijeme završetka projekta je 30. lipnja 2016. te HZZO, kao jedan od partnera na projektu INCA, organizira radionicu tijekom koje će biti prezentirani rezultati ostvareni na projektu kao i prikazane smjernice za daljnji razvoj integrirane zdravstvene i socijalne skrbi u Europskoj uniji.


Na Drugoj javnoj INCA radionici, koja će se održati 20. 05. 2016. u Hotelu Esplanade, Mihanovićeva 1, Zagreb, tražit će se odgovori na pitanja:

  • Kakva je integracija zdravstvene i socijalne skrbi danas u cijeloj Europi?
  • Jesu li svi državljani ravnopravni?
  • Mogu li nove promjene zaštite podataka u EU pomoći integraciji zdravstvene i socijalne skrbi....

Europski projekt INCA i HZZO pozivaju sve zainteresirane na radionicu 20. 05. 2016. Kako sudjelovati:

Sudjelovanje na INCA radionici je besplatno, ali u svrhu bolje organizacije događaja obvezna je registracija. Radionica će se održati na engleskom jeziku. Za registraciju treba ispuniti Registracijski obrazac, dostupan na stranicama projekta: http://www.in3ca.eu


Za eventualna pitanja kontaktirajte nas putem elektroničke pošte na adresi:In3ca@hzzo.hr  

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.