Siniša Varga bivši SDP-ov ministar zdravlja dvaput operiran


Siniša Varga

Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 27.06.2016.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Siniša Varga bivši SDP-ov ministar zdravlja dvaput operiran

„Najgore je prošlo i veselim se što vam se mogu javiti za oporavka u bolnici. Vidio sam kao bivši ministar zdravlja naš zdravstveni sustav i kroz oči oboljelog, i budite sigurni da nastavljam raditi na reformi zdravstva. Javno zdravstvo mora ostati dostupno svima!", oglasio se u petak na Facebooku bivši SDP-ov ministar zdravlja te kazao kako se osjeća dobro i oporavlja.

"Dobro se oporavljam zahvaljujući velikoj stručnosti i brizi koju su iskazali liječnici i medicinske sestre i osoblje u KB Sestre milosrdnice i u KB Dubrava.Iskreno vam svima veliko hvala! Veselim se i što su mi liječnici najavili skori izlazak iz bolnice i odlazak na kućnu njegu u krugu moje drage obitelji! Hvala i brojnim prijateljima i znancima koji su u proteklom razdoblju također brinuli o meni raspitujući se svakodnevno za moje zdravlje..."

Podsjetimo,  u lipnju 2014. godine, tadašnji premijer Milanović je objavio smjene. Iz Vlade su otišla 2 liječnika/političara: ministar zdravlja Rajko Ostojić i ministar obrazovanja, znanosti i sporta Željko Jovanović. Na Ostojićevo mjesto je došao  Siniša Varga, dotadašnji ravnatelj HZZO-a. Prije no što je zasjeo u užarenu fotelju ministra  zdravlja, Varga je izjavio: "U upravljanju HZZO-om osjećao sam se kao riba u vodi, sada se osjećam kao riba na gradelama”.  No, vrijeme je pokazalo da se "riba" zvana Varga ipak vratila u vodu i zaplivala barem kad je riječ o izdvajanju HZZO-a iz sustava državne riznice za što se Varga upornošću (iz)borio.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.