Tekući NAN, Nestléov novi proizvod za dojenčad


Nestleov tekući NAN

Autor/Izvor: Objava za medije 20160707

Objavljeno: 11.07.2016.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Tekući NAN, Nestléov novi proizvod za dojenčad

Tekući NAN nastao je kao odgovor na potrebe suvremenih mama koje svojoj djeci žele osigurati visoko kvalitetan i hranjiv proizvod, koji je odmah spreman za upotrebu.

 

Nakon prvih mjeseci hranjenja bebe isključivo majčinim mlijekom, koje je kao jedina hrana dostatno u prvih 6 mjeseci, slijedi razdoblje uvođenja novih namirnica.

 

Prema pedijatrijskim preporukama optimalno razdoblje za početak dohrane je nakon navršenih 4 do 6 mjeseci života, pri čemu mlijeko i dalje ostaje glavna namirnica u količini od 500ml dnevno. Majkama se savjetuje nastavak dojenja, no u slučaju kada to nije moguće prehrambene potrebe bebe trebaju se zadovoljiti dojenačkim mliječnim pripravcima.

 

O ovoj važnoj temi bilo je riječi u četvrtak 07. srpnja prigodom predstavljanja novog Nestleovog proizvoda. Na događanju se govorilo o  prehrani majki i djece nekada i danas te o najčešćim pitanjima s kojima se pedijatri susreću kada je riječ o ovim temama.

 

Pedijatrica gastroenterologinja Alemka Jaklin Kekez, govorila je o rastućem trendu da žene rađaju sve kasnije te o važnosti kvalitetne prehrane dojenčadi za zdrav rast i razvoj.

 

Denis Schmidt, stručni savjetnik za Nestlé dječju hranu, predstavio je novi proizvod tekući NAN te pojasnio sve njegove prednosti.

 

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica podijelila je s prisutnima svoja majčinska iskustva.

 

Koraljka Mlakar, voditeljica kategorije dječje hrane Nestlé za Adriatic regiju,naglasila je: „Tekući NAN nastao je kao odgovor na potrebe suvremenih mama koje svojoj djeci žele osigurati visoko kvalitetan i hranjiv proizvod, koji je odmah spreman za upotrebu. Danas je sve izraženija svijest o važnosti uvođenja pravilne prehrane od najranije dobi te međusobne povezanosti hrane i zdravlja. Nestlé je vodeća prehrambena kompanija na svijetu s najvećom istraživačkom mrežom u industriji a Nestleovi su proizvodi rezultat ostignuća nutricionističke znanosti te povezuju područja farmacije i prehrambene industrije.“

 

Tekući NAN na tržištu je dostupan u 3 verzije:

-          prijelazna mliječna hrana za dojenčad NAN PRO 2 ( pakiranju od 500 ml)  za djecu od 6 mjeseci nadalje,

-          NAN PRO 3 (pakiranje od 500 ml), namijenjen je djeci od 10 mjeseci nadalje,

-          mlijeko za malu djecu NAN OPTIPRO 1+ (pakiranje od 1l), namijenjen je djeci starijoj od godine dana.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.