30.07.2016. DM MILLENNIUM JUMP u Zadru - najmasovniji skok u more


Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 27.07.2016.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    

30.07.2016. DM MILLENNIUM JUMP u Zadru - najmasovniji skok u more

Jubilarni, deseti po redu  DM MILLENNIUM JUMP, najmasovniji skok u more uz koncert TBF-a i najveći rižoto na Jadranu, održat će se u subotu 30.07.2016. u 14 h  na zadarskoj rivi.

 

Svi koji žele sudjelovati u desetom milenijskom skoku mogu se prijaviti na Narodnom trgu u Zadru, ispred lože ili na Kalelargi ispred dm-a. Prijave su započele u ponedjeljak 25. srpnja, a u prva četiri sata prijava akreditiralo se čak 483 skakača. Broj mjesta za sudjelovanje ograničen je na 3.000 ljudi, a kotizacija iznosi 30,00 kuna i humanitarnog je karaktera.

 

Kao i svake godine, dio prihoda od kotizacija koje uplate skakači bit će usmjeren na :

  • donaciju Dječjem vrtiću Latica za *Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju,
  • donaciju  Socijalnoj samoposluzi u Zadru.

Okupljanje sudionika počinje u subotu 30.0srpnja od 12:30 sati, a službeni dio programa započet će u 14 sati. Na jubilarnom, desetom po redu  DM MILLENNIUM JUMP-u skakat će se četiri skoka u dva reda:

  • skok na noge,
  • dm salto domino skok,
  • dvostruki domino skok,
  • te skok s loptama na napuhavanje.

:

Jubilarnu desetu obljetnicu DM MILLENIUM JUMPA posjetitelji i sudionici proslavit će uz:

  • koncert TBF-a,
  • najveći rižoto na Jadranu,
  • sve sudionike uz dobru zabavu očekuju bogati darovi dm-a.

 

Kako bi boravak na suncu bio siguran, tijekom cijelog programa posjetitelji i sudionici DM MILLENNIUM JUMPA na raspolaganju će imati tim od 8 dermatologa koji će obavljati besplatne dermatološke preglede u paviljonima dm-a na rivi.  Ovaj najmasovniji dermatološki pregled  u sastavu je  inicijative "Zaštiti se... i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu". Radi se o edukativnoj turneji preventivnih pregleda madeža, u sklopu kojih će svi zainteresirani imati na raspolaganju tim vrhunskih hrvatskih dermatologa pod vodstvom ugledne dermatologinje i venerologinje dr. sc. Mirne Šitum, koji će uz stručne preglede eventualnih promjena na koži, savjetovati i naučiti kako se najbolje zaštititi od sunca.

 

"Prošle godine 2.800 ljudi poslalo je jednu od najljepših razglednica iz Zadra. Svaka skakačica i skakač su uplatom kotizacije pomogli Školi plivanja Dječjeg vrtića Latica. I ove ćemo godine skakati tri puta za Dječji vrtić Laticu, a pridružit će nam se i njihovi mališani koji će pokazati kako su, uz našu pomoć, postali vrsni plivači i skakači. Pozivam sve građanke i građane da nam se 30. srpnja pridruže na zadarskoj rivi i pomognu nam da jubilarni 10. millennium jump bude najveći do sada“, izjavila je Hana Matić, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

 

Uz pomoć našeg partnera dm-a, milenijski skok postao je neizostavan dio zadarske turističke ponude, a pruža i mogućnost da učinimo nešto dobro i za naše sugrađane. Uz zajamčen rasplesani „štimung“ i TBF, sve skakače okrijepit će i najveći rižoto s plodovima mora na jadranskoj obali. Sve je spremno za jubilarni deseti millenium jump, a prema posljednjim prognozama, čini se kako smo se dogovorili i s vremenom“, izjavio je Neven Stojaković, organizator i član društva Propela.

 

*Osnivanje Škole plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju potaknuli su organizatori DM MILLENNIUM JUMPA.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.