04.10. 2016. u 20,05 na HTV_2_ Filmterapija: *rak,Griffin,Phoenix


Film Griffin i Phoenix Izvor: mojtv.hr

Autor/Izvor: Izvor: HTV

Objavljeno: 3.10.2016.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

04.10. 2016. u 20,05 na HTV_2_ Filmterapija: *rak,Griffin,Phoenix

„Život bi uzimali zaozbiljno kad bi bili svjesni svoje smrtnosti. Ali ne, tratimo vrijeme! Od srca preporučujem ovaj film koji je u isto vrijeme emocionalan, tužan i humorističan. Jako dobar film, za mene jedan od boljih”.  (komentar čitatelja lopuza, portal mojtv)

 

“Dojmljiv film, sjajna izvedba Mulroneya…. Imas li nešto protiv što zaobilazim klasike i blokbastere? Što me intrigiraju filmovi koje vi ozbiljni filmoljupci zovete smećem, ili kakogod? U redu, glupa sam, ali nisam bezdušna. Opusti se..možda bi i tebi bilo lakše... (komentar čitateljice neveniskra, portal mojtv)

 

Filmoterapija: Griffin & Phoenix

Sadržaj:

Henryju Griffinu (Dermot Mulroney) onkolog je upravo priopćio da mu se rak širi i da mu preostaje godina-dvije života. Spoznaja o kratkom vremenu koje je pred njim ponukala ga je da se okrene sebi, počne pisati roman, upiše psihologiju na newyorskom fakultetu gdje sluša kolegij o smrti i umiranju. Tamo je upoznao Saru Phoenix (Amanda Peet). Svidjela mu se i pozvao ju je da izađu zajedno…

 

Priča o ljubavi i životu. Kada život krene neočekivanim putem, radoholičar Griffin odlučuje se fokusirati samo na dobro, umjesto na loše i planira u potpunosti uživati u životu. Lijepa Phoenix (Peet) odlučna je u namjeri da pod svaku cijenu izbjegne vezu. Ali kemija između nje i Griffina je prejaka...Kada otkriju da imaju istu tajnu (rak), oni neće naći samo utjehu jedno drugom u naručju, već i neočekivanu sreću u svakom zajedničkom trenutku. (Izvor: mojtv hr)

 

Režija: Ed Stone,

Glumci: Amanda Peet, Dermot Mulroney;

Film snimljen: 2006., SAD,

 

*Nacionalni dan borbe protiv raka dojke  

obilježava se 7. listopada  po odluci Sabora Republike Hrvatske  iz  2007. godine.  No, na međunarodnom  planu - cijeli je mjesec listopad te  ružičasta vrpca kao simbol- posvećen borbi protiv raka dojke i podizanju svijesti o bolesti na međunarodnom nivou. (Izvor: hr.wikipedia.org)

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.