Sajam stipendija 2016: Zagreb 11. listopada, Rijeka 13. listopada


Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 6.10.2016.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Sajam stipendija 2016: Zagreb 11. listopada, Rijeka 13. listopada

Evo 5 razloga zašto NE smiješ propustiti Sajam stipendija i visokog obrazovanja:

1. Stipendije:  studiraj bez briga! Više od 50 izlagača iz Hrvatske i 12 zemalja Euurope i svijeta predstavit će hrpu stipendija. Pronađi idealnu za sebe.

2. Njemačka: Willkommen! Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma  je Njemačka, jedno od tri najpoželjnija odredišta  hrvatskih i međunarodnih studenata. Dođi na sajam i saznaj zašto!

3. Networking: nova poznanstva!  Jedinstvena prilika da se upoznaš s predstavnicima sveučilišta i studentskih udruga te saznaš sve bitne informacije iz prve ruke ili da popiješ kavu sa stipendistima i inspiriraš se njihovim pričama.

4. Saznaj iz prve ruke tips&tricks kako najlakše položiti  TOEFL, GNAT,GRE,SAT i ACT..

Standardizirani testovi: prva stepenica do stipendije!

5. Zabavi se!  Isprobaj „Speed Dating“ sa stipendistima i simulator letenja, saznaj kojoj slavnoj osobi najviše nalikuješ i pridruži se afterpartyu: Hard Place, Hrvatske bratske zajednice 4,  u 20 h, uz live nastup njemačkog benda Isolation Berlin. Ulaz slobodan!

 

KADA I GDJE?

Zagreb: utorak 11. 10. 2016., u Zagrebu, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, od 10 do 18 sati

Rijeka:  četvrtak 13. 10. 2016., u Rijeci, zgrada Sveučilišnih odjela Kampusa, ul. Radmile Matejčić 2, od 10 do 15 sati

 

Institut za razvoj obrazovanja  (IRO) i ove godine organizira 12. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja. Nakon Velike Britanije, SAD, Kanade, Francuske i Slovenije, Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma stipendija i visokog obrazovanja bit će Njemačka. Sudjelovanje Njemačke na Sajmu održat će se uz potporu Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke u Zagrebu.

 

Na Sajmu će sudjelovati više od 50 izlagača iz Hrvatske i 12  zemalja Europe i svijeta koji će predstaviti svoje programe stipendiranja i studijske programe.


Popratni program sastoji se od svečanog otvorenja, okruglog stola na aktualnu temu iz visokog obrazovanja te predavanja i radionica Zemlje partner, donatora, sponzora i izlagača na Sajmu.


Online Sajam stipendija i visokog obrazovanja omogućuje interaktivno virtualno predstavljanje studijskih programa, stipendija, studentskih kredita, tečajeva stranih jezika, programa cjeloživotnog učenja i usavršavanja te popratnih usluga za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu izlagačima i posjetiteljima iz čitave Hrvatske i inozemstva.

 

O organizatoru Sajma stipendija i visokog obrazovanja:

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je neprofitna organizacija koja promiče internacionalizaciju obrazovanja te potiče cjeloživotno učenje. IRO je  utemeljen 1999. godine, zagovara  provedbu politika visokog obrazovanja u Hrvatskoj i  već sedamnaest godina se sustavno bavi visokim obrazovanjem, posebice u područjima financiranja visokog obrazovanja, jednakosti pristupa visokom obrazovanju, razvoja nacionalnog kvalifikacijskog okvira, osiguravanja i unapređivanja kvalitete u visokom obrazovanju te akademske mobilnosti.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.