Knjaz i novogodišnje odluke


Robert Knjaz Izvor:Twitter

Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 2.01.2018.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    

Knjaz i novogodišnje odluke

„Novogodišnje odluke nisu takva besmislica kao što se čini, jer kad stavite svoje želje na papir, one kao da oži­ve i podsjećaju vas na obećanje dano samom sebi“ – kaže  Robert Knjaz, jedan od rijetkih prepoznatljivih televizijskih autora u Hrvatskoj, koji će svaku temu obraditi na zabavan, ali i poučan način.

Jedna od Knjazovih  novogodišnja od­luka je - više koristiti noge, a manje konj­ske snage (auto). „Ova novogodišnja odluka o više hodanja a manje vožnje autom je zapravo najlakša. Ima i drugih ali te su teže i za njih se moram sastati sam sa sobom. A to je najluđi dio i tih se odluka bojim…„*

 

I još dvije prigodne, blagdanske - iz Knjazovih usta- o tome što smatra svojim najvećim uspjehom i o tome što raditi kad je čovjek loše volje:


„Uvijek mi se vrti rečenica koju mi je dav­no rekla jedna teta u prolazu: da mi je zahvalna jer sam joj pomogao da preboli rak. Kad sam pomislio da me zamijenila s nekim doktorom, objasnila mi je da je u bolnici gledala neke moje emisije, da su je nasmijale i pomogle joj da se brže oporavi. Naravno da nisam ja zaslužan za njezino zdravlje, ali činjenica da nekome uljepšaš neke teške trenutke, e to mi je najveća plaća u životu i najveći uspjeh.“

 

Kad je čovjek loše volje dobro je otići na Hrelić. Sajam svega i svačega na Hrelji najbolji je antidepresiv u državi. "Jer iako tamo nema bogatih, tamo ćete rijetko vidjeti namr­štene ljude, pa kako i bi kad je u ponudi rascufana četkica za zube ili samo desna cipela. A tamo se može naći sve od antiknih stvari, preko starih zulufastih singlica do umjetničkih djela. To je oda ljudskoj hiperprodukciji, ali i radosti života…“ (Izvor: Večernji list 20170120)

 

**Robert Knjaz je jedan od rijetkih prepoznatljivih televizijskih autora u Hrvatskoj, sposoban obraditi bilo koju temu na zabavan, ali i poučan način. Primjerice serijal 'Hrvatski velikani', emitiran na HTV-u početkom 2017., može se bez problema zamisliti i kao zabavna televizijska emisija i kao nastavni materijal od kojeg učenici neće odmah dobiti mrave u gaćama i neurološki napad zbog pretjeranog kolutanja očima.  Autori kao što su Knjaz i njegova ekipa ne rastu baš na drveću i teško ih je pronaći za baš sve sadržaje ovoga tipa, ali HTV-ovcima i svima onima koji i inače režu žile na sadržaje iz tradicionalne kulture i povijesti zato bi ovo trebao biti hint - takve će se emisije sigurno gledati mnogo više i s većim guštom negoli dramatično-patetični ili folklorno-zastarjeli satovi društveno-političkog obrazovanja... (**Izvor: tportal, Z. Pavlić 20170130)

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.