10.02.2018._ Na Šalati se trče "162 stube", točno u podne će se vidjeti tko je u formi


Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 9.02.2018.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    

10.02.2018._ Na Šalati se trče "162 stube", točno u podne će se vidjeti tko je u formi

Organizatore  utrke "162 stube" ni kiša ni snijeg ne mogu spriječiti. SportMEF, studentska udruga sporta na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, organizira ovu sada već jubilarnu i zanimljivu  utrku sa željom da se podigne svijest o tome kako je tjelesna aktivnost jedan od najučinkovitijih načina borbe protiv srčanih, ali i drugih bolesti, a   kretanja jedan  od osnovnih čimbenika zdravlja.

 

Start utrke je u subotu, 10.02.2018. točno u podne (u 12h), pred dekanatom Medicinskog fakulteta na Šalati, a trasa duga 4.200 metara proteže se preko Mesićeve, Grškovićeve i Rockfellerove ulice te Schlosserovih stuba. Na taj način utrka povezuje dvije temeljne zdravstvene institucije, Medicinski fakultet i Školu narodnog zdravlja ˝Andrija Štampar˝.

 

Ovogodišnja utrka će biti  11. izdanje natjecanja koje organiziraju studenti Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a koja je u proteklom desetljeću izrasla od male studentske utrke do odlično organiziranog i jako popularnog natjecanja.

 

Sudjelovati u utrci mogu svi građani koji žele nešto učiniti za svoje zdravlje i kardiovaskularni sustav. 

 

Prijave sudionika primaju se ispred dekanata Medicinskog fakulteta od 8 do 11:30 sati, a moguće su i putem dolje navedenog linka

 

08:00 – 11:30 Prijave i dodjela startnih brojeva

12:00              Start utrke

13:30              Dodjela nagrada prvoplasiranima

 

Startninu nećete morati ništa platiti, rekreirat ćete se i zabaviti  u dobrom društvu i naučite nešto o kardiovaskularnom sustavu od budućih doktora. Nakon završene utrke potrebno je vratiti startni broj i čip pa tek nakon se može preuzeti sudionički paket: majica s logom utrke, suvenir za uspomenu na utrku te osvježenje-okrepu nakon utrke.

 

Vremenski uvjeti ne utječu na održavanje utrke pa vas tako kiša ili snijeg ne mogu spriječiti da dođete i izazovete sami sebe na 162 stube.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.