Julia Lou­is-Dreyfus: imam rak ali i fantastično zdravstv. osiguranje


Julia Louis Dreyfus and Joe Biden (Izvor:Wikipedia)

Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 5.10.2017.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Julia Lou­is-Dreyfus: imam rak ali i fantastično zdravstv. osiguranje

„Dobra je vijest da imam brižne prijatelje, obitelji te fantastično zdravstveno osiguranje preko glumačkog sindika­ta. Loša vijest je da nemaju sve žene toliko sreće. Zato se moramo boriti protiv svih karcinoma i učiniti zdravstve­no osiguranje dostupno svima“ – objavila je glumica Julia Louis-Dreyfus prije tjedan dana na svom profilu.

Američka glumica Julia Lou­is-Dreyfus, koju pamtimo kao Elaine iz humoristične serije "Seinfeld", otkrila je u četvrtak, 28. rujna putem društvenih mreža da je oboljela od karcinoma dojke: „Jedna od osam žena oboli od raka dojke. Danas sam ja jed­na od njih.“ 

Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus  (56) je američka glumica i producentica. Gledateljima širom svijeta je  poznata po nizu vodećih uloga u televizijskim serijama: Seinfeld, Nove avanture stare  Christine, Potpredsjednica…

Dobitnica je 11 nagrada Emmy. Od toga 8 za glumu a 3 za produkciju. Dobitnica je i Zlatnog Globusa a 2016. godine  ju je časopis Time uvrstio u 100 najutjecajnijih osoba godine.

Glumica je saznala za rak dojke dan nakon dodjele nagrada za megapopularnu uspješnicu „Predsjednica“ za koju je ubrala čak 7 uza­stopnih godišnjih nagrada.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.