26.10. 2017. u 20,05 sati na HTV_2_ DIJAGNOZA, emisija o zdravlju


emisija o zdravlju Dijagnoza

Autor/Izvor: HTV

Objavljeno: 23.10.2017.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

26.10. 2017. u 20,05 sati na HTV_2_ DIJAGNOZA, emisija o zdravlju

U  četvrtak,  26.  listopada 2017. u  20,05 sati  na 2. programu HTV-a pogledajte emisiju „Dijagnoza“ na temu: revolucija u ortopediji - kako se hrskavicom iz nosa spašava koljeno. Gosti "uživo" su:

  • prof.dr.sc. Alan Ivković i
  • prof.dr.sc. Saša Janković s KB "Sveti Duh", Zagreb. 

Naši kirurzi u ortopediji izvode revolucionarne zahvate - hrskavicom iz nosa spašavaju koljeno! Hrvatski pacijenti, ukorak s najnaprednijim postignućima u medicini, prvi nakon Švicaraca, mogu se hrskavična oštećenja, liječiti najsuvremenijom metodom. Riječ je o regenerativnoj medicini, tkivnom inženjeringu kod ozljeda mišićno-koštanog sustava.

 

Kroz osobne priče ljudi, koji su na bilo koji način uključeni u problematiku - od poznatih sportaša, pacijenata koji su prošli zahvat te imaju transplantiranu hrskavicu, ili kandidata koji će tek biti podvrgnuti vrhunskoj medicinskoj proceduri.

 

U emisiji „Dijagnoza“, gostuju "uživo" prof.dr.sc. Alan Ivković i pšrof.dr.sc. Saša Janković s KB "Sveti Duh", Zagreb a razgovarat će se i s eminentnim  švicarskim profesorom Marcusom Mummeom iz Basela,  koji je surađivao s našim liječnicima i prenosio znanje, kao i znanstvenikom iz laboratorija koji uzgaja hrskavicu

 

Sve rasprave pratit će uživo studenti koji će aktivno sudjelovati u emisiji, zajedno sa svojim profesorima i glavnim gostima u ovoj epizodi.

 

Urednica i voditeljica: Sanja Kocijančić Petričević 

Suradnici: Matej Crnogaća, Danijel Crnek 

Redateljica: Gordana Bolčić

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.