Ipak moguće ! Patentirane udobne štikle s vrtoglavim petama


www.onlinestore.raphaelyoung.com/r-flex.html

Autor/Izvor: www.onlinestore.raphaelyoung.com; www.zenitfm.net, www.antenazagreb.hr

Objavljeno: 12.06.2011.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Ipak moguće ! Patentirane udobne štikle s vrtoglavim petama

Da li se koja učesnica „Story utrke u štiklama Zagreb 2011.“ takmičila u ovim skupim štiklama?

 

 Francuski dizajner  cipela Raphael Young  patentirao  je  ženske cipele s vrtoglavo visokom potpeticom  koje su unatoč toga udobne. Brandirane cipele  “R-Flex” imaju čelične umetke u potpeticaima. Potplati su fleksibilni i napravljeni od kože. U prednji dio potplata, ispod prstiju, ubrizgan je  dodatno  latex –gel.Tu je i nesavijajući čelični detalj koji je u blizini prstiju te je dizajniran kako bi cipela bila stabilna te otklonila opasnost od uganuća gležnja.  Cijena „super štikli“ je  400 funti (oko 3500 kuna).

Da li  se koja učesnica „Story utrke u štiklama Zagreb 2011.“ takmičila u ovim skupim štiklama?

To nismo uspjeli doznati. U nastavku izvadak iz intervjua s  Mašom Meklav, producenticom  Radio Antene Zagreb i jednom od natjecateljica Story utrke u štiklama.

Što je najvažnije kod dobre štikle?

Kad biste pitali muškarce, mogli biste dobiti odgovor da je kod štikle bitno „samo da je skineš“, međutim cure znaju da su to visina, udobnost i izgled. Život na visokoj nozi ponekad zna biti naporan, ali ništa ne bih mijenjala za desetak pari štikli iz svog ormara.

Koja je najbolja visina štikle

Što više to bolje. Djevojke koje će se natjecati moraju znati da se prije natjecanja mjeri visina potpetice. Ona mora biti minimalno 8 cm visine i 2 cm širine.

Mnoge žene vjerojatno znaju kako je svakodnevno trčati i žuriti u štiklama, a kako je natjecati se u trčanju u štiklama?

Nije lako.  Trebate paziti da su štikle čvrsto priljubljene uz nogu. Svakako pazite gdje trčite, jer ako se na putu nađe nekakva rupa, mogle biste zapeti i polomiti potpeticu, a to ne želite ako namjeravate pobijediti. Prošle godine bilo je nekoliko padova zbog padanja štikle s nogu tijekom utrke. Cure su prošle godine štikle za nogu lijepile salotejpom, ali ja nisam htjela da ne uništim lijepe cipele i tako mi je odletjela s noge usred utrke!

„Story utrke u štiklama Zagreb 2011.“  je  humanitarnog karaktera. Prihod od prateće aukcije na kojoj će  poznate osobe  prodavati dizajnerske artikle je namijenjen  zakladi Korak u život.
Tri najbrže takmičarke dobivaju nagrade, pobjednici pripada 10.000 kn na potrošačkoj kartici, druga nagrada je samsung galaxy tab a treća poklon bon O'neill u vrijednosti 3000 kn.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.