31.03. 2019. u 12,15 sati na HTV_4_ DIJAGNOZA uživo emisija o zdravlju


HTV emisija Dijagnoza

Autor/Izvor: HTV

Objavljeno: 26.03.2019.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

31.03. 2019. u 12,15 sati na HTV_4_ DIJAGNOZA uživo emisija o zdravlju

Na 4. programu HRT-HTV,  u nedjelju 31.03. 2019., u  terminu od 12.15 do 13.00 sati, možete pratiti  emisiju Dijagnoza, uživo! u kojoj vrhunski liječnici ali i studenti medicine ukazuju na nove pristupe liječenju te  o najboljim načinima očuvanja zdravlja. 

 

Tema je: intervencijska radiologija 

Gosti: prof.dr.sc.Vinko Vidjak i Ranko Smiljanić, dr.med. - KB- Merkur

 

Danas je nezamislivo zamisliti medicinu sa svim dijagnostičkim i terapijskim postupcima bez intervencijske radiologije, radiološke subspecijalnosti koja obuhvaća minimalno invazivne postupke, učinjene pod kontrolom različitih metoda oslikavanja.

 

Razvojem tehnologije profitirala je ta medicinska struka, ali najveću dobrobit mogu osjetiti pacijenti. Visoko kvalitetna oprema, pacijentima nudi izbor. Naravno, često su liječnici izloženi diskrepanciji u sustavu izračuna svakog zahvata koji ima svoju cijenu i mogućnosti u limitima koje određuje sustav.

 

U svakom slučaju, u ovoj Dijagnozi, približit ćemo intervencijsku radiologiju sa svih aspekata – od liječničkog do pacijentovog....

 

I ne treba zaboraviti kako treba istaknuti  edukaciju koju provode naši liječnici i prenose znanje i spoznaje koje imaju formiranjem Centra izvrsnosti, na tragu izreke - " Nije znanje  znanje znati, već je znanje - znanje dati!" 

 

 

Urednica i voditeljica: Sanja Kocijančić Petričević 

Producent: Robert Flojhar 

Suradnik: Danijel Crnek

Redateljica: Gordana Bolčić 

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.