U Zagreb stigao certifikat izvrsnosti vodećeg proizvođača implantata


Autor/Izvor: K. Gotovac 20180710

Objavljeno: 18.07.2018.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    

U Zagreb stigao certifikat izvrsnosti vodećeg proizvođača implantata

Implant centar Martinko postao je nositelj certifikata izvrsnosti za inovativni sustav Pro Arch prestižnog švicarskog Straumanna

 

U Hrvatskoj se primjenjuju suvremena stomatološka rješenja koja prepoznaje ne samo domaće stanovništvo već i sugrađani iz Europske unije koji redovito dolaze u Hrvatsku zbog visokokvalitetne, ali i cjenovno prihvatljivije usluge u odnosu na njihove matične zemlje. O visokokvalitetnoj stomatološkoj usluzi govori i certifikat izvrsnosti koji je vodeći švicarski proizvođač implantata Straumann dodijelio jednoj zagrebačkoj stomatološkoj ordinaciji.

 

Riječ je o Implant centru Martinko koji je postao nositelj certifikata izvrsnosti za inovativnu Straumannovu Pro Arch metodu.

 

“Ponosni smo na priznanje koje smo dobili kao Straumannov centar izvrsnosti za Pro Arch metodu. Trudimo se primjenjivati najbolje svjetske prakse te pacijentima omogućiti visokokvalitetnu uslugu u što je moguće kraćem vremenskom razdoblju, a to ujedno Pro Arch metoda i podrazumijeva.”, izjavio je Damir Martinko dr.med.dent., ujedno i vlasnik Implant centra Martinko, prve zagrebačke stomatološke ordinacije koja nosi certifikat izvrsnosti za ovaj inovativni švicarski sustav.

 

Straumannova  Pro Arch metoda omogućava da se i najtežim stomatološkim slučajevima vrati zdravlje i funkcionalnost čeljusti.

 

Inovativnost Pro Arch metode je u tome da kombinira različite faze liječenja koje umanjuju složenost zahvata, ne ugrožavaju konačni ishod liječenja, a rezultiraju trajnim rješenjem koje je u potpunosti sigurno za pacijente.

 

Posebnost švicarskih Straumann implantata jest u znanstvenom pristupu izrade, ali i opsežnoj fazi ispitivanja koja tome prethodi. Straumann implantati izrađuju se od jedinstvenog Roxolid materijala, legure titana i cirkonija te imaju doživotnu garanciju. Kombinacija ova dva materijala implantate čine čvršćima i pogodnijima za kompliciranije slučajeve. Dodatna vrijednost je više od 60  godina iskustva u proizvodnji implantata što je ujedno zabilježeno u višestrukim kliničkim studijama te prezentirano kako u brojnim zdravstvenim časopisima tako i na međunarodnim znanstvenim okupljanjima.

 

Implant centar Martinko moderna je stomatološka ordinacija koja uz pomoć Straumann implantata liječi pacijente s najkompleksnijim dijagnozama te im vraća zdravlje, funkcionalnost čeljusti i lijepe zube. Centar nudi usluge:

  • dijagnostike,
  • implantologije,
  • kirurgije,
  • protetike,
  • parodontologije,
  • moderne dijagnostike,
  • estetske stomatologije,
  • opće stomatologije.

 

Ordinacija je opremljena vrhunskom stomatološkom opremom zahvaljujući kojoj pacijentima omogućava brzu i kvalitetnu njegu. Stomatološki tim ove ordinacije  neprekidno prati napredak znanosti, tehnologije. Kontinuirano se  ulaže u obrazovanje stomatologa, novu opremu te vrhunske materijale a ova ordinacija je i centar izvrsnosti za Pro Arch metodu vodećeg švicarskog proizvođača implantata Straumanna.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.