Sutra tradicionalna *prodaja majica, TERRY FOX RUN za 8 dana


Autor/Izvor: facebook.com/TFRCroatia

Objavljeno: 14.09.2018.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Sutra tradicionalna *prodaja majica, TERRY FOX RUN za 8 dana

U subotu 15. 09. 2018. u vremenu  11-13 sati,  na uglu Bogovićeve i Gajeve ulice održat će se tradicionalna humanitarna prodaja majica s vizualima akcije Terry Fox Run. Prodaja majica održat će se osam dana prije same utrke, a organizatorima će se u subotu u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici, kod kafića Charlie, pridružiti i osobe iz javnog života. 

 

Ako ne stignete do Bogovićeve ulice u subotu 15.09.2018., svoju majica možete kupiti i na Jarunu, na dan trke, 23.09.2018.

 

Cjelokupan iznos prikupljen u okviru ovogodišnjeg 19. izdanja akcije bit će doniran Institutu Ruđer Bošković, za znanstvena istraživanja raka.

 

U dosadašnjih 18 godina održavanja Terry Fox trke u Zagrebu, prikupljeno je više od 6,5 milijuna kuna za istraživanje raka u Hrvatskoj i donirano Institutu Ruđer Bošković.

 

Organizatori vas pozivaju da se i ove godine pridružite humanitarnoj akciji te kupnjom Terry Fox majice sudjelujete u borbi protiv raka.

 

U središnjem događanju ove humanitarne akcije, trci na Jarunu, u nedjelju 23. rujna mogu sudjelovati svi zainteresirani građani trčanjem, hodanjem, rolanjem i vožnjom bicikla te humanitarnom kupnjom majice Terry Fox Run. Program na Jarunu započinje u 14 sati i trajat će do 18 sati. Utrka počinje u 16 sati

 

 

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.