ExtrabOObs - nagradnom igrom do estetske operacije grudi


Autor/Izvor: https://extrafm.hr/

Objavljeno: 11.03.2019.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

ExtrabOObs - nagradnom igrom do estetske operacije grudi

Nagrada je primamljiva jer se ipak radi o estetskom zahvatu za koji je predviđeno 26.000 kuna, što si prosječne Hrvatice baš i ne mogu priuštiti. Dio komentatora smatra da se baš bujni dekolte povezuje s narodnom glazbom koju pušta radio Extra FM.

 

Narodnjački radio Extra FM priredio je nesvakidašnju nagradnu igru za punoljetne žene koje su nesretne jer imaju "pileća prsa“, spremne su  to javno obznaniti video uratkom i tako se uključiti u natjecanje u kojem pobjednica dobiva estetsku operaciju povećanja grudi vrijednu 26.000 kn.  A podrazumijeva se da ih neće  smetati provokativni reklamni slogani koji prate nagradnu igru i koji se vrte na frekvenciji  Extra FM:

 • "Od daske do hupsera!“
 • „Od slavonske ravnice do zagorskih brega uz pomoć Extra FM-a!“

 

Organizatori  nagradne igre su  već spomenuti radio Extra FM  i  zagrebački klub H2O a nagradnu operaciju za postizanje bujnog poprsja obavit će renomirani liječnik dr. Duje Ostojić, koji se estetskim zahvatima bavi niz godina.

 • Svaka natjecateljica je trebala snimiti svoj što kreativniji video s objašnjenjem zašto je "pileća prsa" čine nesretnima i objasniti iz kojeg točno razloga baš njoj trebaju Extra bOObs ( nagradna operacija povećanja grudi).
 • U razdoblju 22.02.- 08.03.2019. video je trebalo obja­viti na Facebook zidu Extra FM-a ili na javnom Instagram pro­filu natjecateljice uz hashtagove: #extraboobs #clubH 20-zagreb.
 • Žiri  u sastavu Antonio Luka Radanović (direktor Extra FM-a), Petar Tin Miketić (glavni urednik Extra FM-a ) i predstavnik Sponzora je na temelju kreativnosti samih prijava i  na temelju vlastite diskrecijske ocjene do 8. ožujka  izabrao 3 finalistice.
 • Nakon toga su sva 3 videa objavljena: tko skupi više lajkova dobiva besplatne implantante, odnosno Extra bOObs! Pobjednica će se doznati večeras 11. ožujka u showu Extra Večer

 

Što o ovom  nesvakidašnjem natječaju kaže renomirani liječnik Duje Ostojić koji će obaviti nagradnu operaciju povećanja grudi?

 

„Oko 800 žena godišnje u Hrvatskoj poveća grudi. U većini slučajeva riječ o medicinskom, a ne estetskom problemu pa stoga zahvat povećanja grudi ne bi trebalo banalizirati! Djevojke i žene koje zaista nemaju grudi često imaju velike komplekse koji duboko štete njihovom sva­kodnevnom životu. Nerijetko se susrećem sa ženama kojima je neugodno skinuti se i ispred me­ne kao liječnika, a kasnije mi ka­žu kako ispred dečka ili supruga tijekom intimnih odnosa nikada nisu skinule majicu ili grudnjak, što je problem i za vezu općenito“ - kaže dr. Ostojić*.

 

Procedura prije estetske operacije korekcije grudi:

 • Sve počinje u ordinaciji opširnim razgovorom, uvidom u stanje, in­formiranju o željama, ali i mogućnostima.
 • Neizostavne su prethodne    pretrage: laboratorijsku analizu krvi, EKG, rentgen pluća, UZV doj­ki te internistički pregled. Svi ti nalazi ne smiju biti stariji od mjesec dana jer je glav­ni preduvjet za estetsku operaciju grudi je da je žena zdrava.
 • Prije operacije, pacijentica dobije informaciju o kontraindikacijama koje su ipak vrlo male, gotovo zanemarive.
 • Pacijentica daje pismeni prista­nak za operaciju

 

Tijek estetske operacije korekcije grudi:

 • Zahvat se izvodi pod općom anestezijom.
 • Traje do sat i pol. Istog dana se ide kući.
 • Drenovi se uglavnom više ne stavljaju. Kako bi se izbjegle infekcije, pacijentica dobije antibiotik prije zahvata, tijekom zahvata intravenozno i onda još tri 3 dana kod kuće pije antibiotik.
 • Dobi­je se stezni grudnjak

 

Postoperativni tijek  estetske operacije korekcije grudi:

 • Prvih dana nužno je mi­rovati iako se radi o rutinskoj operaciji.
 • Nakon 2 tjedna kreće se u lagane šetnje. Nakon toga se već može ići u teretanu i raditi na nogama (primjerice bicikl i traka).
 • Nakon 1 mjeseca već se mo­že lagano trčati i baviti se pliva­njem.
 • Nakon 2 mjeseca dopušteni su i umjereni sklekovi i dizanje utega.

 

Kontrolni pregledi   estetske operacije korekcije grudi:

 • Na prvi kontrolni pregled se dolazi za 7 dana. U međuvremenu, po potrebi, liječnik je  dostupan na mobitelu od 0 do 24
 • Slijed još 5 kontrolnih pregleda: za 14 dana,  za 1 mjesec, za 3 mjeseca, za 6mjeseci te na­posljetku za godinu dana. Tada završavaju pregledi, ali se  kontrolni  rade svake dvije godine.

 

*Cjenik zahvata na grudima

(Izvor: Jutarnji list 20190225)

Preoperativni pregled:  200 kn

Estetsko povećanje dojki 21.000 – 25.000 kn (ovisno o tome je li s okruglim silikonskim implantatima ili s anatomskim silikonskim implantatima ili s  ili s poliuretanskim implantatima proizvođača)

Podizanje spuštenih dojki ili mastopeksija:20.000 kn

Smanjenje velikih dojki ili redukcija:20.000 kn

Podizanje spuštenih dojki s povećanjem sa silikonskim implantatima:26.000 - 32.000 kn

Korekcija uvrnutih ili inverznih bradavica:5.000 kn

Smanjenje širokih bradavica:6.000 kn

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.