Oprah dala publicitet fotografiji McGheejevih šestorki


Mia, Rozonno McGhee i njihovi šestorki

Autor/Izvor: www.oprah.com

Objavljeno: 12.06.2011.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Oprah dala publicitet fotografiji McGheejevih šestorki

Fotografija koja promovira etičke vrijednosti roditeljstva i obitelji obišla svijet

 

Fotografija koja promovira etičke vrijednosti roditeljstva i obitelji obišla je svijet zahvaljujući  kraljici talk-show-a Oprah Winfrey. Ne kaže se uzalud: slika vrijedi više no tisuću riječi…Umjetnička fotografija na kojoj su prikazani  Mia McGhee, njen suprug Rozonno i njihovo šestoro djece – Olivia, Madison, Rozonno Jr., Josiah, Elijah and Isaac a koju je Mia objavila na Facebook-u, oduševila je mnoge, a među njima je i Oprah, koja je, nakon što je vidjela fotografiju, poželjela upoznati cijelu porodicu.

Oprah  su McGheejevi,  fotografija i njena poruka toliko oduševili da ih je ugostila u svom show-u  i darivala. Uz financijsku potporu u vidu bona od 250.000 dolara za  Wallmart, (uzdržavanje šestorki zahtijeva dosta novaca !), Oprah im je  darovala i  medeni mjesec u Las Vegasu.

Kako je – sad već čuvena fotografija- nastala? Majka šestorki Mia MsGhee  je naručila obiteljski portret  i objavila ga na Facebook-u jer je željela pokazati djecu udaljenoj  suprugovoj rodbini. Mia i Rozonno  su vezu započeli još kao srednjoškolci, a vjenčali su se čim su oboje postali punoljetni. Nakon tri godine  zajedničkog života Mia se podvrgla postupku medicinske oplodnje. Prvo  je McGheejeve razveselila vijest o tome da čekaju blizance, ali su bebe nakon porođaja umrle. Nedugo zatim dogodilo se pravo čudo – Mia je ponovno ostala u drugom stanju, a ovog je puta nosila šestorke.

U svom kratkom stažu šesterostruke mama, Mia se već dobro izvježbala: treba joj samo 10 minuta za promjenu svih pelena ! Kada su McGheejevi putovali u goste kod Oprah, ponijeli su čak šest kovčega sa 150 pelena, odjećom i igračkama za šestorke.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.