RADIO QUIRINUS, S-TEL d.o.o.


Autor/Izvor: SUPRA

Objavljeno: 8.08.2011.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    

RADIO QUIRINUS, S-TEL d.o.o.

Radio Quirinus ima na programu desetominutnu emisiju o zdravlju pod nazivom Dr.Q. koja ide utorkom u 11;30  i u kojoj je riječ o tome kako  prepoznati simptome  bolesti,  kako se liječiti i kako zdravije živjeti.

Županijski radio, Radio Quirinus započeo je svoje emitiranje 11. studenog 1995. godine pjesmom "Jedini“ Doris Dragović. Danas, 16 godina poslije, sinonim je za ozbiljno i objektivno informiranje, radio koji živi i razvija se i svakim danom ima sve više slušatelja.

Quirinusovo kvalitetno novinarstvo resi pravovremeno i objektivno izvješćivanje ali i uveseljavanje svojih slušatelja –  stoga  priznanje dolaze ne samo od sugrađana već i od struke.

Radio Quirinus je 2010. godine na “Danima elektroničkih medija” dobio  priznaje za 15 godina kontinuiranoga rada, dok su ove godine, u konkurenciji 68 emisija, osvojili  „brončani mikrofon“ za emisiju “Vrtuljak izvrsnosti”. Emisija je to u kojoj Karmen Valenta ugošćuje mlade, talentirane, ukratko izvrsne ljude koji su posebni u nekoj od umjetnosti, glazbenoj, likovnoj, vole pisati , sudjeluju na raznim natjecanjima, imaju neobičan hobi itd.

“Nije lako preuzeti na sebe dužnost „glasa naroda“, no lijep je dio vašeg posla taj što ste među ljudima, što čujete što govore…” – tim je riječima sisački gradonačelnik Dinko Pintarić čestitao rođendan Radio Quirinusu.
“Čestitam Vam na nagradi i sve pohvale emisiji koja predstavlja ono najbolje što imamo, našu djecu i mlade ljude koji su talentirani i pršte pozitivnom energijom. Emisija je to u kojoj nema mjesta pesimizmu već se svi vrtimo na vrtuljku pozitive i osmijeha” – rekao je gradonačelnik.
 

Svoj šesnaesti rođendan Radio Quirinus proslavio je u uobičajenom veselju i darivanju slušatelja.Gost dana i ove je godine i ovog rođendana bio Quirinusov “sve manje mali kum", Sandro Mitar, šesnaestogodišnjak rođen kad i Radio Quirinus.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.