Ricardo Chavira i mjesec borbe protiv raka dojke


Ricard Chavira i Zaklada Susan G. Komen for the Cure

Autor/Izvor: Ekran 061110

Objavljeno: 7.10.2011.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Ricardo Chavira i mjesec borbe protiv raka dojke

Zvijezda hit serije „Kućanice“ angažirani je borac protiv raka dojke

 

Glumac Ricardo Chavira,  zvjiezda hit serije „Kućanice“  angažirani je borac protiv raka dojke. Kad mu je bilo 15 godina, njegova je majka preminula od te opake bolesti. Danas je Ricardo angažiran u brojnim kampanjama kojima je cilj prevencija raka dojke a već nekoliko godina počasni je  glasnogovornik dobrotvorne zaklade Susan G. Komen for the Cure koja financira istraživanja za pronalazak lijeka.

Ricardo Chavira možda i nema mnogo toga zajedničkog sa svojim li­kom Carlosa Solisa iz  hit-serije “Kućanice” jer se, barem koliko je široj javnosti poznato, nikad nije bavio mutnim poslovima No sličnost u šarmu, muževnosti i dobrodušnosti ne može se poreći. 39-godišnjem američkom glumcu i humanitarcu meksičkog, njemačkog i irskog podrijetla.  Rođen je u Teksasu u katoličkoj obiteljia a puno ime mu je Ricardo Antonio. “Gledao sam svoju majku koja se vi­še od sedam godina borila s rakom. To vam se ureže u pamćenje i ostavi posljedice” - kaže Chavira, koji je svom glumačkom opusu nedavno dodao i ulogu u glasovitoj kazališnoj predstavi “Tramvaj zvan čežnja”.

Uloga markantnog Carlosa Solisa donijela mu je svjetsku slavu i mnoge obožavateljice. No on  daje prednost životu daleko od očiju javnosti, uz partnericu s kojom je zajedno već 20 godina  te sedmogodišnjeg sina i dvogodišnju kćer.


FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.