“Brončani mikrofon” Quirinusovoj novinarki Karmen Valenta


Autor/Izvor: SUPRA/Quirinus radio

Objavljeno: 23.11.2011.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

“Brončani mikrofon” Quirinusovoj novinarki Karmen Valenta

Na konferenciji “Dani elektroničkih medija” u Rovinju 27.11. 2011. dodijelit će se nagrada urednici Quirinus radija

 

Hrvatska udruga radija i novina (HURIN) svake godine objavljuje natječaj za nagrade za dostignuća u okviru novinarskog okruženja. Ovogodišnja dodjela će se održati u Rovinju, u završnici radne konferencije “Dani elektroničkih medija”. Među  nagrađenima se ove jeseni našao i Quirinus radio. Priznatu Quirinusovku, novinarku i voditeljicu Karmen Valenta prepoznao je i ocjenjivački sud, koji će joj 27. studenoga uručiti Brončani mikrofon.

Osim što organizira cjelokupni  program Quirinus radija, Karmen je  i sveprisutna voditeljica, novinarka i urednica slušanih emisija poput „Centrifuge“, „Bakine škrinjice“ te “Doktor Q-a”,  emisije o zdravlju u kojoj je riječ o tome kako  prepoznati simptome  bolesti,  kako se liječiti i kako zdravije živjeti.

No, ovogodišnji “Brončani mikrofon”, Karmen je osvojila u konkurenciji 68 emisija, za svoj“Vrtuljak izvrsnosti”. U toj emisiji ona ugošćuje mlade, talentirane, ukratko izvrsne ljude koji su posebni u nekoj od umjetnosti, glazbenoj, likovnoj, vole pisati , sudjeluju na raznim natjecanjima, imaju neobičan hobi itd. “.
“Sve pohvale emisiji koja predstavlja ono najbolje što imamo, našu djecu i mlade ljude koji su talentirani i pršte pozitivnom energijom. U toj emisiji nema mjesta pesimizmu već se svi vrtimo na vrtuljku pozitive i osmijeha” – tim je riječima sisački gradonačelnik Pintarić čestitao Karmen na nagradi.

Četvrti po redu “Dani elektroničkih medija” održavaju se u pretposlijednjem tjednu mjeseca studenoga u Rovinju (23.-27.11.2011.). Sastavni dio te manifestacije su “Dani radija”, “Dani televizije” i “Dani interneta”. Organizator  je Hrvatska udruga radija i novina (HURIN),  udruga poslodavaca koju čine pravne osobe, odnosno trgovačka društva difuzne i nakladničke djelatnosti.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.