Subotoma na HTV2_“Čuvari zdravlja“ s hrvatskim dr. Ozom


HTV, Večernji

Autor/Izvor: SUPRA, HTV,

Objavljeno: 10.06.2012.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Subotoma na HTV2_“Čuvari zdravlja“ s hrvatskim dr. Ozom

Emisija ide subotom prijepodne, a u svakoj ćemo vidjeti nekoliko priloga o novim načinima liječenja

 

Na drugom programu HTV-a je prošle su­bote krenula nova emisija "Ču­vari zdravlja". Kroz emisi­ju gledatelje  vode Suzana Pardačer i Milan Mazalin. Popularna HRT-ova voditeljica dobro je poznata gledateljima, no  Milan Mazalin je novo lice. Dr. Mazalin  je liječnik opće/obiteljske medicine  u zagrebačkom Domu zdravlja Trnje, koji inače silno sliči popularnom američkom televizijskom voditelju i liječniku dr. Ozu.

Emisija „Čuvari zdravlje“  je mozaičnog  karaktera, u svakoj je emisiji po šest, sedam priloga, a jed­na od stalnih rubrika je i škola prve pomoći. Naglasak je na klasičnoj medici­ni, svim novim oblicima lije­čenja koji se primjenjuju i u Hrvatskoj, a o komplementarnim i alternativnim meto­dama zasad u emisiji neće biti govora.

„Čuvari zdravlja“ se ne bavi zdravstvom nego zdrav­ljem, novim otkrićima i ljudskim sudbinama. Voditelji razgovaraju s obo­ljelima, njihovim obiteljima, posjete i njihove liječnike, susjede. Sve se snima na autentičnim lokacijama a prilozi se pripremaju temeljito, pa se jedan prilog snima i 10 do 15 dana.  Pristup zdravlju i bolesti je biopsihosocijalni a liječnik Milan i voditeljica i „friško“ diplomirana psihologinja Suzana čine dobitnu voditeljsku kombinaciju.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.