Novootvoreni Biciklistički Info Centar (BIC) u Tomašićevoj 10


Autor/Izvor: SUPRA, www.mojbicikl.hr

Objavljeno: 18.07.2012.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Novootvoreni Biciklistički Info Centar (BIC) u Tomašićevoj 10

Moj bicikl – udruga/klub ljubitelja labilne ravnoteže

 

Vozeći bicikl  činite dobro sebi i svom zdravlju te doprinosite očuvanju prirode i globalnom održivom razvoju. U želji da što veći   broj ljudi  prihvatio bicikl kao dio svog života, udruga Moj bicikl otvorila je Biciklistički Info Centar (BIC) u Tomašićevoj 10, u Zagrebu. Pozivaju Zagrepčane da u uredovno vrijeme,  srijeda, petak(15 – 19 h) i subota (10 -14 h), pogledaju cikloturističke materijale, karte, izložbu Papergirls i ostale informacijama od koristi za ljubitelja labilne ravnoteže.

 

Djelovanje udruge prepoznatljivo je kroz implementaciju i promociju cikloturizma koji širom svijeta dobiva na značenju i masovnosti. Opći trend aktivnog odmora definirao je bicikl kao svoj osnovni alat, pa se djalatnost udruge proširila i na to područje.

Pronalaženje područja, trasiranje  na terenu i promocija cikloturističkih karata, kao i direktno kontaktiranje sa cikloturistima širom Europe, dovelo je stotine cikloturista u naše krajeve. Posjet sajmu biciklistike Eurobike svake godine u Njemačkoj od 2004. i aktivno sudjelovanje na prezentaciji Hrvatske kao cikloturističke destinacije urodilo je rezultatima, a tisuće cikloturističkih izdanja Hrvatske dospjelo je u ruke zainteresiranih stranaca čiji posjet našoj zemlji su sve mnogobrojniji.

Kako postati član kluba ljubitelja labilne ravnoteže?

Tako da se vozite biciklom na posao, rekreativno ili tek na kavu. Članovi kluba omogućuju rad na promociji upotrebe bicikla u svim njegovim vidovima: kao sportsko-rekreativnog i prijevoznog sredstva. Svojim članstvom dajete podršku udruzi Moj bicikl za lobiranje na poboljšanju biciklističke infrastrukture u Hrvatskoj, te promociju Hrvatske kao cikloturističke zemlje u Europi.

 

Što dobivate članstvom?

 • Svaki član redovito je obaviješten o događanjima i akcijama koje se provode u cilju popularizacije bicikla u svakodnevnom životu,
 • Stručne savjete u svezi kupovine bicikla i opreme,
 • Stručne savjete za određivanje ruta za vožnju,
 • Besplatne biciklističke karte za Hrvatsku i Europu,
 • Savjete i informacije o eventima u Hrvatskoj i Europi,
 • Popuste pri kupovini na određenim sportskim-biciklističkim prodajnim mjestima,
 • Popuste u određenim  biciklističkim servisima,
 • Popuste prilikom smještaja u Hrvatskoj,
 • Popuste pri plaćanju kotizacija za određene evente,
 • Člansku iskaznicu Kluba,
 •  Knjižicu vozila vašeg bicikla,
 • Tehnički pregled bicikla.         

 

Koje su obaveze članova?

Prema mogućnostima, odazvati se pozivu za učestvovanje u događanjima koje  provodimo. Članska iskaznica vrijedi godinu dana. Članska iskaznica se dobiva prilikom registracije nakon uplate minimalne donacije od 150,00 kuna ili 100 sati volonterskog rada.


Kako se učlaniti?

Učlaniti se možete osobno u Biciklističkom info centru, Zagreb, Tomašićeva 10 ili ispunjavanjem prijavnice na mrežnim stranicama udruge.

 

Kontakt:

Udruga Moj bicikl,Tomašićeva 10, Zagreb,

www.mojbicikl.hr, info@mojbicikl.hr

Darinka Jug,Tamina Širola  mob. 095 575 8056

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.