Kelly Osbourne: Kako zavoljeti redovite odlaske u teretanu


wikipedia org

Autor/Izvor: SUPRA, wikipedia.org, storry 100611

Objavljeno: 27.08.2012.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Kelly Osbourne: Kako zavoljeti redovite odlaske u teretanu

Dvadesetosmogodišnja pjevačica Kelly Osbourne kćer je rock-legende Ozzyja Osbourna. Prvi put je zamijećena u reality showu o njenoj slavnoj obitelji. Opipljive rezultate u karijeri postigla je s dvadeset godina s debitantskim albumom  "Shut Up!"  uglavnom na krilima uspjeha obrade Madonninog  hita “Papa Don“t Preach”. Kasnije je snimila duet "Changes" sa svojim slavnijim ocem Ozzyjem, koji je dostigao broj jedan na britanskoj ljestvici singlova.

U toj fazi života Kelly je bila prepoznatljiva po kombinaciji pseudo-punk odijevanja s anti-autoritarnim stavom i po glazbenom izražaju nalik onom iz  '80-ih. Ali i po borbi s ovisnošću, pa je već u svojoj  20-toj godini morala u rehabilitacijsku kliniku na odvikavanje.

No, izgleda da Kelly u novije vrijeme živi zdravijim stilom života. Na svom profilu  objavila je da redovito posjećuje teretanu. “Mrzim trčati, ali moj trener mi je pokazao neke nove načine koji su mi super. Trčiš minutu, pa nekoliko sekundi odmora, pa opet trčanje i prije nego si svjestan prošlo je već pola sata”.  A ne manje važno je i to da  teretanu koristi kao  mjesto gdje susreće svoje prijatelje. ”Uvijek me oraspoloži odlazak u teretanu”. 

Kelly ima brojne fanove, ako ste i Vi jedan od njih, možda vam pomogne isti recept za održavanje kondicije u teratani kao i njoj.

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.