Euroart93 d.o.o.


Autor/Izvor: SUPRA, www.dnevnik.hr, www.euroart93.hr

Objavljeno: 27.08.2012.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Trenutna ocjena: 5.0000
Ocijeni sa:

Euroart93 d.o.o.

 

„Euroart93“  je  kompanija za izrada i dizajn web stranica u kojoj vjeruju  u kreativan dizajn, pametan sadržaj i okrenutost korisniku. Euroartovi kreativci smatraju da Web nije više samo Web stranica, već niz kanala kroz kojih  poruka može doći do korisnika: socijalne mreže i mobilne aplikacije, kreativne interaktivne kampanje, Flash aplikacije i dr.

Nit vodilja u odnosima tvrtke „Euroart93“  s klijentima je:  „Vjerujemo da svaki Web projekt treba biti osoban. Upoznajemo klijenta, komuniciramo… i iako se većinom bavimo "virtualnim" svjetovima, vjerujemo u ljude, otvorenost i komunikaciju jer pravi uspjeh leži u ljudima i njihovoj kreativnosti i energiji.“

Prenosimo reportažu  o sisačkim web dizajnerima koja je objavljena u  Dnevniku Nove TV  od 20. kolovoza 2012. godine  te na istoimenom portalu. Dnevnik Nove TV redovito objavljuje motivirajuće priloge o uspješnim pojedincima i tvrtkama pod nazivom „Bolja Hrvatska“.

„Ovoga puta „Bolja Hrvatska“ ne dolazi  iz Zagreba, Osijeka, Rijeke, nego iz potpuno neočekivanog – Siska, grada u kojem je gospodarstvo u potpunom kolapsu. No i u Sisku smo uspjeli  pronaći uspješnu tvrtku u kojoj  kreativci rade tako dobar posao s web-dizajnom da gotovo više rade za inozemstvo nego za domaće klijente.

Osvojili su desetke nagrada na prestižnim američkim strukovnim festivalima, a na stranicama koje oni dizajniraju – informiraju se ljudi u Kanadi, SAD-u, Nizozemskoj, Australiji, Sejšelima, Njemačkoj, Zanzibaru…U njemačkom Minhenu upravo otvaraju podružnicu, a zatim i u Francuskoj…“

 

Reportažu „Bolja Hrvatska o sisačkom Euroartu93 možete u cijelosti pogledati na

http://dnevnik.hr/vijesti/bolja_hrvatska/vise-rade-za-inozemstvo-nego-za-domace-klijente.html

 

 

 

LINKOVI :

Profil kompanije Euroart93

http://euroart93.hr/uploads/documents/ea_company_profile_hr.pdf

 

Referentna lista Euroart93 s više od 150  grafičkih i idejnih riješenja internet stranica

http://euroart93.hr/uploads/documents/ea_referentna_lista_hr.pdf

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.