Nick Vujicic: Zanemari neuspjeh, koncentriraj se samo na uspjeh


Nick Vujicic attitudeisaltitude.com

Autor/Izvor: SUPRA, dnevnik.hr, attitudeisaltitude.com, you tube

Objavljeno: 24.09.2012.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

Nick Vujicic: Zanemari neuspjeh, koncentriraj se samo na uspjeh

Motivacijski govornik Nick Vujicic je  jučer i danas pokazao Zagrepčanima i Riječanima  da su ograničenja samo u našim glavama. Život bez ruku i nogu mnogima je nezamisliv, no upravo takav život i to kao jedan od najuspješnijih profesionalnih motivacijskih govornika današnjice, živi tridesetogodišnji Nick. 

„Život treba živjeti. Sreća i zadovoljstvo dolaze iz stava. Biti zahvalan na onome što imam a ne više biti ljut zbog onog što nemam…“  Gdje god se pojavi, Nick širi pozitivne vibracije. Svojoj publici poručuje da svatko može doseći ispunjenje života i sreću. U životu ima padova, ali treba znati ustati i najvažnije od svega -  suočiti se s  ograničenjima u našim glavama…

 

Nickov životopis prenosimo s portala dnevnik.hr
„Nick je rođen  4. prosinca 1982. godine u Melbourneu. Njegovim roditeljima tijekom majčine trudnoće nisu bili spominjani nikakvi problemi s djetetom, zbog čega su ostali u šoku kada su saznali da je Nick rođen bez ruku i nogu. Tada nisu mogli ni slutiti da će njihov sin nadahnuti milijune ljude.

U djetinjstvu se Nick  susretao s brojnim problemima… Kako bi se lakše uklopio među svoje vršnjake dobio je umjetne udove, no uskoro je shvatio da su mu preteški, te da se s njim vrlo teško kreće, te ih je odbacio.

Kako su prolazile godine Nick je naučio nositi se sa svojim invaliditetom… S 19 godina je shvatio  kako svojim primjerom može pomoći i drugima. Počeo je održavati motivacijske seminare koji su mnogima promijenili živote i naučili ih kako se nositi s teškoćama koje su ih zadesile u životu. Nick se danas često i šali na račun svog invaliditeta kako bi pokazao da je život mnogo više od onoga što je vidljivo golim okom…

Pa iako mu nisu davali šansu za život, osim u nekoj instituciji, Nick je snagom volje pokazao da tako ne mora biti. Danas može gotovo sve. On sad pliva, igra golf, vozi skateboard, završio je dva fakulteta, oženio se i očekuje djete. Osnovao je svoju kompaniju i kao profesionalni motivacijski govornik  putuje svijetom. Tijekom prošle godine proveo je 46 tjedana na putu i održao 270 motivacijskih govora.

Nick Vujicic doista je čovjek koji ljudima najbolje može prenijeti nadu u sutra.

 FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.