POSNI A IPAK SLASNI BAKALAR S AVOKADOM I RAČIĆIMA


Autor/Izvor: SUPRA, Ženska posla 12/12,

Objavljeno: 23.12.2013.

Printaj članak

Podijeli s prijateljima na:    


Ključne riječi:

POSNI A IPAK SLASNI BAKALAR S AVOKADOM I RAČIĆIMA

Posni a ipak  slasni Bakalar s avokadom  i kozicama

Za sutrašnji post, evo modificiranog recepta Jamiea Olivera koji smo preuzeli iz časopisa  Ženska posla 12/2012

Sastojci ( za 2-4 osobe):

500 g svježeg, filetiranog bakalara

150 g očišćenih kozica

1 avokado

1 limeta

150 g gouda sira

140 ml punomasnog vrhnja

svježi bosiljak

papar

krupna sol

maslinovo ulje

Priprema

Pećnicu zagrijte na 220 C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje i na njega smjestite filete bakalara, koje ste prethodno posolili i natrljali sokom limete i maslinovim uljem.

Prekrijte filete prethodno oguljenim i narezanim avokadom, bosiljkom i kozicama.

Sve zalijte vrhnjem i naribanim sirom.

Stavite u pećnicu i pecite pri vrhu 20 minuta, dok ne postane zlatno-žuto i počne ključati. Začinite po ukusu; paprom, solju, sirom, bosiljkom.

Poslužite uz dobro ohlađeno bijelo vino.

 

FUNBOX

Život 360 *Humor* Edumar * Mjerači

Dodaj RSS kanal RSS     Posjeti i naše stranice na: FB TW
web by Euroart 93
© 2010 SupraZdravlje. Sva prava pridržana.